top of page

Golfbanorna i Paphos ligger inte längre undan än 20 min bilresa från hotellen. De är varierade och kompletterar varandra väldigt fint!

Träningsläger Cypern

Minthis Hills

 

För dig som uppskattar en teknisk bana där det klokare att slå rätt än långt så kommer du att mer än nöjd. Minthis Hills är ritad av den legendariske Donald Steel och invigdes 1996 och hette då Tsada Golfklubb. Banan är sedan dess helt ombyggd med en flera nya hål samt ett nytt elegant klubbhus. Minthis Hills ligger i en dal på 550 meters höjd ovanför Paphos stad vilket gör att det vintertid är några grader svalare att spela den här banan än de andra.

 

​Avstånd från hotellen: ca.20 min.

Träningsläger fotboll

Secret Valley

 

Sagolikt vackert belägen i en dalgång, där blomsterprakten är överväldigande året runt, och de mäktiga bergsidorna som omger banan imponerar. Klubbhuset är trivsamt och har en mycket bra och populär restaurang. Den nya 18-hålsbanan öppnade i september 2013, och har snabbt blivit mycket populär bland våra golfspelande gäster på Cypern.

 

Avstånd från hotellet: ca.20 min.

Träningsläger fotboll

Eléa Golf Club

 

Invigdes i oktober 2010. Banan är ritad av Sir Nick Faldo. Kvaliteten på tee, fairway och greener är den allra bästa, för att inte tala om alla de strategiskt utlagda bunkarna. Banan är, så när som på något hål, tämligen lättspelad för höghandicapare men betydligt svårare för de med lägre handicap, eftersom de väljer att spela den från vit tee. Elea har en mycket bra träningsanläggning som gör banan till ett första val för de pro-grupper som kommer hit.​

 

Avstånd från hotellet: ca.10 min.

Träningsläger fotboll

Aphrodite Hills

 

Det här är en av Medelhavets mest spektakulära banor, perfekt skött och alltid i utsökt skick. Den är inte speciellt svårspelad och när man väl lärt sig behärska de blixtsnabba greenerna kan man få en bra score. Banan som invigdes 2003 är utlagd på två bergsplatåer, och plats i golfbil är obligatorisk och ingår i greenfeen. Klubbhuset och restaurangen håller allra högsta klass. En runda på Aphrodite Hills är ett ”måste” för golfare som besöker Cypern. ​

 

Avstånd från hotellet: ca.20 min.

bottom of page